slide 1
Image Slide 2
Rètols Lluminosos
Image Slide 2
Corporis Lluminosos
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Rètols lluminosos a Andorra

La nostra empresa especialitzada en fabricació de cartells, letreros i rètols lluminosos a Andorra t'ofereix els darrers avenços, materials de gran qualitat i durabilitat a més d'uns acabats excepcionals.

assessorament
Assessorament

El nostre equip de professionals t'ajuda a triar la millor opció per als materials i acabats del teu rètol lluminós.

Fabricació
Fabricació

Som una empresa que s'encarrega, des del principi fins al final, del procés de fabricació de tot tipus de cartell o rètol lluminós en qualsevol suport i material.

Muntatge
Muntatge

Instal·lem rètols lluminosos en qualsevol tipus de negoci, centres comercials, hotels, organismes públics...tant de producció pròpia com d'empreses col·laboradores.

Fabricació i instal·lació de cartells, letreros i rètols lluminosos a Andorra

Som una empresa especialitzada en la producció integral i muntatge de tota mena de rètols lluminosos amb il·luminació directa i indirecta.

Fem servir la darrera tecnologia led per a la fabricació de rètols lluminosos eficients i duradors tant per a interior com per a exterior.

Disposem d’una àmplia gamma de materials i acabats perquè allunyes l’opció que millor s’adapta a les necessitats del teu negoci.

Rètols lluminosos a Andorra
safates lluminoses

Safates lluminoses

Realitzem safates amb bastidor d’alumini, retroil·luminades amb led i amb frontal de metacrilat opal retolat o fresat o frontal de dibond fresat…

banderoles lluminoses

Banderoles lluminoses

Fabriquem banderoles lluminoses a una o doble cara, en qualsevol forma i mida, per a instal·lació exterior o interior…

Rètols corporis retroil·luminats

Estem especialitzats en la fabricació integral de rètols corporis retroil·luminats amb led, de diferents formes, mides, colors…

Rètols corporis halo de llum

Rètols corporis halo de llum

Dissenyem i fabriquem rètols lluminosos amb efecte halo de llum fabricats en alumini, acer, fusta, forex, dibond, metacrilat…

rètols i cartells backlight

Rètols i cartells backlight

Som una de les empreses a Andorra especialitzades en la producció de cartells i rètols backlight per a tot tipus de publicitat exterior i interior.

monòlits i totems lluminosos

Monòlits i Totems lluminosos

Posa llum a elements publicitaris del teu negoci com poden ser tòtems o monòlits i capta l’atenció dels teus clients de la millor manera.

Rètols Neó Led

Rètols Neó Led

A Egrafics podràs realitzar el teu logotip, frase favorita, nom, icones, números… de la manera més original gràcies als nostres rètols de neó led flexible.

Senyalètica lluminosa

Senyalètica lluminosa

Descobreix les múltiples opcions que t’oferim a la nostra empresa especialitzada per a la fabricació de tota mena de senyalètica per a negocis, museus, fires, esdeveniments…

Confien en nosaltres

gala perfumeries
Caldea Andorra
VSA Comunicació
Olympia
Bacardi-Martini
Viamoda Andorra
Emporio Armani
Shiseido
Breitling
Chanel
Bell And Ross
Sports Hotels Resort an Spa Andorra