slide 1
slide 1
slide 1
Image Slide 2
Lones
Image Slide 2
Vinils
Image Slide 2
Suports Rígids
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Impressió Gran Format a Andorra

Egrafics posa a la teva disposició els mitjans tècnics, humans i la maquinària més avançada per a la impressió digital gran format sobre un ampli ventall de suports flexibles i rígids.

Disenny
Disseny

Disposem d'un equip creatiu que es encagan de realitzar el disseny per a la impressió gran format que vulguis dur a terme.

Producció
Impressió / Producció

Operem amb la tecnologia d'impressió i tall més avançada per poder oferir als nostres clients els millors acabats en els seus projectes publicitaris i decoratius en gran format.

Muntatge
Muntatge

El nostre equip de muntadors compta amb un ampli bagatge instal·lant impressions en gran format flexibles o rígides en tot tipus d'immobles i situacions.

Impressió gran format sobre suports flexibles i rígids.

En Egrafics apostamos por las innovaciones tecnológicas pudiendo ofrecer a nuestros clientes una amplia variedad de materiales y acabados para la impresión en gran formato sobre soportes flexibles y rígidos.

Realizamos impresiones gran formato para campañas publicitarias y proyectos de decoración en los que necesitan una calidad de impresión superior que podemos ofrecer gracias a la utilización de novedosos plotters de impresión y corte.

Disfruta de la atención, asesoramiento y de la calidad del trabajo de los profesionales que conforman nuestra división de impresión gran formato en Andorra.

Impressió Gran Format a Andorra
Impressió lones Gran Format a Andorra

Impressió de Lones Gran Format

Estem especialitzats en la impressió i muntatge de lones de qualsevol mida. Lones frontlit, microperforada, Blockout, backlight, doble cara, per a camions …

Impressió vinils Gran Format a Andorra

Impressió de Vinils Gran Format

En Egrafics comptem amb els ploters d’impressió i tall més avançats que ens permeten imprimir en gran format vinils polimèrics, monomèrics, a l’àcid, microperforats, de fosa, transparent, luminiscent, reflectant …

impressió gran format sobre suports rígids a Andorra

Impressió Gran Format sobre Suports Rígids

Solucions per a la impressió digital sobre una àmplia gamma de suports rígids com és el cas de Forex PVC, Foam Cartró Ploma, Dibond, Metacrilat, Polipropilè, Cartró Microcanal / Niu de Abella, Fusta, DM …

Confien en nosaltres

gala perfumeries
Caldea Andorra
VSA Comunicació
Olympia
Bacardi-Martini
Viamoda Andorra
Emporio Armani
Shiseido
Breitling
Chanel
Bell And Ross
Sports Hotels Resort an Spa Andorra