Nosaltres

El nostre gran equip de professionals i la continua aposta per les últimes innovacions tecnològiques al sector de la retolació i impressió digital gran format són els grans valors d'Egrafics.

Enric Muñoz Ceo Egrafics Andorra

La idea d’Egrafics es gesta a mitjans dels anys 90 amb l’adquisició del primer plotter d’impressió de gran format a territori andorrà i és l’any 2000 quan vam començar la nostra aventura com a empresa de solucions gràfiques en gran format.

En aquests anys la nostra evolució ha anat lligada al creixement dels nostres clients, tenint com a principal objectiu ser capaços de donar un servei integral de disseny, fabicació i muntatge des de les nostres instal·lacions a Encamp.

La nostra visió per al futur és continuar donant un servei orientat al client, en què els nostres valors segueixin sent la qualitat, puntualitat i competitivitat, apostant per maquinària i suports respectuosos amb el medi ambient, posant al servei del client tot el coneixement i passió de tots els professionals que formem part d’Egrafics.

Firma Enric

Enric Muñoz || CEO Egrafics

Confien en nosaltres

gala perfumeries
Caldea Andorra
VSA Comunicació
Olympia
Bacardi-Martini
Viamoda Andorra
Emporio Armani
Shiseido
Breitling
Chanel
Bell And Ross
Sports Hotels Resort an Spa Andorra